tiistai 18. elokuuta 2015

Jo rauhallisempaa

Olo on ollut tänään melko tasainen. En ole vielä pystynyt keskittymään läksyihin mutta katsotaan sitä sitten taas parin tunnin päästä. Tänään oli siis viimeinen testipäivä. Tein mustetahratestin. Sitten kävelin kaupungille ja ostin uuteen puhelimeeni kuoret ja villatakkimaisen jutun. Sitten lähdettiinkin kotiin ja nyt on oltu kotona muutama tunti. Olen yrittänyt keskittyä johonkin melko hatarin loppu tuloksin. Kirjoittaminenkaan ei oikein onnistu. Katsotaan miten huomenna menee koulussa. Vielä ei osaa sanoa pystynkö käydä lukiota. Katsotaan sitä päivä kerrallaan. Tekisi mieli piirtää tai kirjoittaa mutta ei auta. Tuntuu kuin pää hajoaisi. En pysty keskittymään yhteen asiaan kerrallaan. Pitää silti yrittää tehdä ne läksyt.

2 kommenttia:

  1. Hei urhea Suvi!

    Mulle linkattiin eilen tää blogi viestinä, myönnän, että samalta istumalta piti lukea se kokonaan. En voi kun ihailla sun rohkeutta ja avoimmuutta, pääset niillä vielä pitkälle. Ihailen tuota uskallusta kertoa omista asioista tippaakaan niitä häpeämättä tai kiertelemättä. Kukaan ei koskaan voi valita mitä sairauksia sitä elämän bingossa kohdalle sattuu ja niitähän nimittäin sattuu jokaiselle. Annat blogilla hienoa esimerkkiä muille sairastaville. Ja tietoa niille joilla ei ole mitään mielen sairautta ja niille jotka opiskelee esim. hoitoalaa. Usein joku uusi ja tuntematon pelottaa ihmisiä.

    Rohkeutta, valoa ja iloa sun tielle. Toivon sulle kaikkea hyvää!

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla positiivista palautetta näin sairastellessa. Nyt kun koulukin alkaa sujumaan alkaa kaikki näyttää valoisammalta. Kaikkea hyvää myös sinulle ja hyvä jos tykkäsit lukea.

      Poista