maanantai 5. lokakuuta 2015

Sunnuntai 4.10.

Tänään olen pelaanut puhelimella Sims freeplaytä. Jäin vähän koukkuun. Rupesin pelaamaan sitä, kun en pystynyt pelaamaan tietokoneella. Tänään jouduttiin siivoamaan ulkona lasten rojut talviteloille. Minulle tuli huono olo kesken kaiken ja menin sitten sisälle. Johtui varmaan siitä että ne olivat niin likaisia. Huomenna olisi taas koulua. Ja sitäkin kestää vain noin 15 minuuttia. Huomenna taas lisää.

Lauantai 3.10.

Tänäänkään en tehnyt oikein mitään. Kävin aamulla syömässä ja pelattiin illalla siskon kanssa Sims 3:sta. Tekisi mieli katsoa taas American Horror Storya. Mutta en sitten loppujen lopuksi sitä katsonut. Olo on normaali.

Perjantai 2.10.

Tänään menimme äidin kanssa ostoksille. Ostettiin Pontukselle matoja ja sirkkoja (Pontus on gekko), minulle syksytakki, kirpparilta rasioita ja minä ostin vielä paidan. Sen päälle tippui kokista joten sen joutuu laittaa suoraan pesuun. Sisko oli vihanen, kun lähdettiin ilman sitä. Mutta kun ei neiti vastaa puhelimeen niin asialle ei mahda mitään. Nyt se mököttää tuolla alasängyssä. 

Torstai 1.10.

Tänään en tehnyt oikein mitään. Laiskottelu päivä. Mukavaa, kun on pitempi viikonloppu. Olen piirtänyt, lukenut ja surffannut netissä. Ei ole oikein mitään saanut aikaiseksi. Tänään on ollut ihan hyvä olo.

Keskiviikko 30.9.

Tänään oli siis se viimeinen koe. Koe meni ihan hyvin. Aamulla vielä tenttasin kokeeseen, että varmasti menee läpi. Kokeet on mennyt keskivertoa huonommin. Muisti tökkii. Ennen sitä ongelmaa ei ole ollut. Mutta nyt on sitten koko loppu viikko vapaata. Seuraavalla viikolla alkaa vasta uusi jakso.

Tiistai 29.9.

Tänään oli taas terapia päivä. Käytiin ostamassa mulle vaatteita. Villapaita, hame, sukkahousut ja sukkia. 

Tänään ei ole ollut mitään ihmeellistä oloa. On ollut tasaista. Kotona sitten vielä luin vähn viimeiseen kokeeseen. Nukuin taas joten se lukeminen jäi vähemmälle.