torstai 13. elokuuta 2015

Ensimmäinen koulupäivä

Nyt ensimmäinen koulupäivä on takana ja voin sanoa, että teki välillä tiukkaa. Koko päivän oli levoton olo, mikä ei meinannut lähteä millään. Kukaan tuskin huomasi asiaa. Meillä oli tutoreiden palaveri, rehtori piti puheen, luokanvalvojan tunti, vapaata ja tutoreiden vetämä puhe ja kierros koulun ympäri mistä jouduin lähteä kesken, kun tultiin hakemaan. Päivä oli muuten hyvä, kunhan ei siis ota huomioon levotonta oloa. Onneksi ei ollut vielä tunteja. En olisi pystynyt keskittymään siellä. Pitää katsoa miten se huomenna lähtee liikkeelle. Ollaan mietitty vaihtoehtoja, jos lukio ei sujukkaan. Yksi vaihtoehto olisi lähteä Joensuuhun taide alalle. Katsotaan, jos tämä nyt onnistuisi. Haluaisin kovasti, että tämä onnistuu. Kirjastonhoitajan työ sopisi minulle niin hyvin. Ei edes sen takia, että rakastan kirjoja yli kaiken mutta siksi että se sopisi myös tuon sairastumisen vuoksi. Tutorina meni uhan hyvin. Vähän jännitti ennen esiintymistä 1b-luokan edessä.

Lauantaina menen katsomaan Paper Town -elokuvan. Kirjoitan arvioinnin siitä sitten tänne.

Tänään ajattelin piirtää, jos nyt tuo levoton olo lähtisi, ja pystyisin keskittymään siihen. Muuten taidan sitten kirjoittaa lisää Painajaista.

Tekisi kovasti mieli katsoa jo American Horror Story -sarjaa. Mutta ei mahda mitään ja pitää odottaa, että saan ostettua ensimmäisen boksin. En ole pystynyt seuraamaan sarjaa ja nyt tuli kova hinku katsoa sitä. Olen jo katsonut muutaman trailerinkin. Sitten tein sen piirrustuksen. Se on nyt valmis. Tässä on kuva siitä: