tiistai 28. heinäkuuta 2015

Normaali päivä

Tänään on ollut hyvä päivä. Ei ole tullut ainuttakaan 'kohtausta', niin kuin itse niitä sanon, eikä muutakaan. Ainoastaan on ollut vähän hankala olo, mutta siitäkin selvisin. Toivotaan vain, että sama meno jatkuu.

Torstaina olisi sitten taas pitkästä aikaa terapia käynti. Siellä sitten selvitellään viime viikkoista kohtausta, jonka sain lomareissulla. Lisäksi olisi psykologiset testit tulossa. Apua.

Tänään ei tapahtunut mitään sen kummempaa. Kävin kaupassa (ostin Demin), kävin kahvilla ja Kelalla hoitamassa asioita. Kaikki sujui hyvin ilman enempää hämminkiä. Unohdin tosin käydä kirjastossa...

Harhojakaan ei ole tullut lääkityksen aloittamisen jälkeen. Tästä tyytyväisenä on hyvä jatkaa koulua, jos se nyt onnistuisi.

Blogin perustaminen

Isoin muutos mitä minulle on tapahtunut tänä vuonna on, että sairastuin skitsofreniaan. "Skitsofrenia on yleensä nuorella aikuisiällä alkava vakava, psykoosiksi luokiteltu mielenterveyden häiriö." Näin on skitsofrenia luokiteltu tällä sivulla. Itse en ole osannut ajatella asiaa sen tarkemmin. Pääni on täyttynyt kysymyksistä. Kysymyksistä joihin ei ole varmaa vastausta tai vastausta ollenkaan. Mutta enköhän minä selviydy. Selviydyn niin kuin aina.

Koulu alkaa n. 2 viikon päästä. Jännittää. Jännittää kuinka selviän tulevista päivistä. Myös innoissani olen, kun pääsen vihdoinkin takaisin kouluun. Sain vähän pidemmän kesäloman ja olinkin sen tarpeessa. Käyn lukiota tähtäimenä päästä kirjastonhoitajaksi. Saa nähdä kuinka siinä käy.

Tsemppiä kaikille!