perjantai 18. syyskuuta 2015

Koulua ja elokuvia

Koulu oli samaa vanhaa. Pitäisi viikonlopun aikana lukea kokeisiin. Kokeet lähestyvät. Lisäksi pitäisi tehdä se mielipidekirjoitus loppuun viikonloppuna. Tekemistä siis riittää.

Tänään oli Labyrintti – Aavikko kokeiden ensi-ilta. Elokuva oli hyvä ja jännittävä. Iho nousi kananlihalle ja karvat nousi pystyyn. Tunnelma on vieläkin jännittynyt elokuvan jälkeen.

Tänään olo on ollut hyvä. Ei ole ollut mitään ylimääräistä ja nyt olisi tarkoitus mennä nukkumaan. Huomiseen!

Torstai 17.9.

Tänään oli vain yksi tunti koulua, mutta jäin vielä tekemään äidinkielen harjoituskoetta. Siitä tuli vähän sekava. Sitten menin syömään kebabbia. Söin noin 15 minuutissa.... Oli nälkä. Tänään oli taas kerhoa. Piirrettiin ja oli hauskaa. Illalla tein äidinkielentunnille mielipidekirjoitusta. En päässyt kunnolla alkuun joten opettaja auttaa vähän. Huomenna katsomaan Labyrintin toista osaa, Aavikko kokeet. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin ensimmäinen osa. Sitä odotellessa. Tänään tuli vähän levoton olo syönnin jälkeen.

Keskiviikko 16.9.

Tänään nukuin vähän pitempään. Koulu alkoi vasta kymmeneltä, joten oli aikaa nukkua. Menin ensin kirjastolle mutta se oli kiinni ja alkaisi vasta kymmeneltä. Eka tunti meni hyvin. Tai hyvin ja hyvin. Meillä oli sanakoe johon en ollut muistanut lukea. Ei siinä mitään. Sitten tuli vapari ja menin nyt sinne kirjastoon. Lainasin muutaman dvd:n ja varasinkin muutaman. Sitten katsoin kelloa. 'Minulla on alkanut tunti!' Äkkiä juoksin takaisin koululle kirjoittaen viestin samalla opettajalleni. Kouluun päästyäni huomasin, että minulla ei alkanutkaan tunti, oli vielä vapari. Melkein astmakohtauksen saaneena lysähdin sohvalle. Nolotti. Mutta en jäänyt ajattelemaan sitä. Loppu päivä meni sumussa. Nukahdin.... taas.

Tänään ei ollut erikoisemmin hankalaa tai muutakaan oloa. Hyvä päivä välikohtauksista huolimatta.