perjantai 14. elokuuta 2015

Hikeä ja kyyneliä

Tänään oli toinen koulupäivä. Koulussa aloitimme jo opiskelun. Tänään oli äidinkieltä ja englantia. Koulussa aloittelimme jo mm. kirjojen valinnan (Äidinkielen kurssia varten. Minä otin kirjan nimeltä Hullujenhuone, joka kertoo tytöstä joka joutuu hullujenhuoneelle yrittäessään tehdä itsemurhaa. Lainasin sen jo kirjastosta). Läksyäkin tuli jo englannista, mutta en tiedä miten saan ne tehtyä ilman kirjaa. Pitää keksiä jotain. Vietin koulussa aikaa kesällä tutustumaani tytön ja hänen kavereidensa kanssa. Meillä oli oikein mukavaa. Sitten lähdin kaverini kanssa syömään pizzaa läheiseen ruokapaikkaan. Ne pizzat ovat kyllä parhaita. Sitten kiertelimme kauppoja ja lähdimme bussilla kotiin. Ja jouduimme kävelemään 6,5 km, kun minä tyhmyyksissäni en muistanut että olisimme saaneet rehtorilta kyydin kotiin. Jalat on vieläkin kipeät. Ja kun kaiken lisäksi oli koko ajan vessahätä. No tästä kuta kuinkin selvinneenä olemme nyt kotona rättiväsyneitä. Että sellainen päivä.

Tänään on ollut levoton olo koulussa niin kuin arvalinkin. Kuitenkin oli rauhallisempi päivä kuin elen. Katsotaan miten maanantai menee. Silloin olisi neljään koulua.

Tänään en taida jaksaa tehdä enää mitään. Olen sen verran uupunut etten pysty edes kuvitella jaksavani mitään. Telkkaria tosin voisi katsoa, jos jaksaisin raahautua kipeine jalkoineni olohuoneeseen. Katsotaan.

Huomenna menemme katsomaan Paper Town -elokuvaa. Siitä arvio tänne sitten huomenna.