tiistai 13. lokakuuta 2015

Tiistai

Tänään tuli taas pitkästä aikaa kirjoitettua blogiin. Olen katsonut elokuvia ja pelannut simssiä. Olokin on ollut hyvä. Pitäisi taas kirjoittaa tarinoita. Niistä on jäänyt paussia koulun vuoksi.

Maanantai 12.10.

Tänään olen viettänyt aikaa True Bloodin parissa. Katsoin ensimmäisen levyn boksista ja sitten katsoin taas elokuvia serkun ja siskon kanssa. Olo on ollut hyvä. Tasainen. Enempää tästä päivästä ei ole sanottavaa.

Sunnuntai 11.10.

Tänään nukuin pitkään. Itseasiassa niin pitkään, että muut kerkesivät lähteä kun minä vielä olin unenpöpperössä. Mentiin iskän ja pikku siskoni kanssa kotiin, pysähtyen vielä Prismassa ennen kotiin lähtöä. Ostin sieltä True Bloodin viimeisen kauden. Pitää jouluksi ostaa sitten Holmes NYC:n ensimmäinen tutantokausi, kun näytti tulleen kauppoihin. Serkku tuli kylään meille viikoksi. Siskon ja serkun kanssa katsottiin elokuvia sitten se ilta.

Lauantai 10.10.

Tänään oli toinen päivä mummon luona. Ei mitään ihmeellistä. Juteltiin (tai minä kuuntelin, kun mummo ja äiti puhui), syötiin aamupalaa ja kokattiin. Minä pelasin myös peliäni.Jäätiin vielä yhdeksi yöksi, kun iskä tulee yön aikana tänne. Nukahdin unia näkemättä.

Perjantai 9.10.

Tänään lähdimme mummon luo viikonlopuksi. Isä on hautajaisissa joten me lähdimme mummom luo kylään. Tänään oli taksvärkki, mikä mahdollisti lähdön aikaisin aamulla. Lähdimme ajamaan siivoamisen jälkeen pysähtyen välillä kaupassa. Ostettiin ruokaa. Myös kakku viemisiksi. Lasten melutessa takana äiti ajoi ohi risteyksestä ja jouduttiin mennä "maisemareittiä". Takana oli jäätelöitä jotka eivät onneksi sulaneet ajomatkalla. Muuten olisi saanut juoda pirtelöä. Perille kuitenkin päästiin ehjin nahoin. Perillä sitten syötiin kakku kahvit ja juteltiin. Illalla olin niin väsynyt, että nukahdin melkein heti petiin päästyäni.

Torstai 8.10.

Tänään menin taas normaalisti kouluun. Välitunnilla sovittiin äidinkielen opettajan kanssa, että minä tulisin Äi5 kurssille. Saapahan lukujärjestyksestä järkevämmän näköisen. Nyt se on tälläinen:

Ma: [8-12] äi, äi, en/ge, ge.
Ti: [14-16] ge, ge. (Terapia päivä)
Ke: [10-14] bi, bi, en, en.
To: [8-11] äi, äi, bi.
Pe: [8-16] en, en, äi, -, -, -, bi/ge, bi.


Keskiviikko 7.10.

Tänään alkoi sitten taas koulu. Koulussa ei ollut mitään ihmeellistä. No sen lisäksi, että lukujärjestys taas vaihtui. Onneksi huomasin sen eilen illalla. Muita uutisia on, että menen syyslomalla kaverin luo. Olen ollut siitä innoissani. Tuntuu hyvältä. Jänittää. En ole käynyt kenenkään luona pitkään aikaan. Yleensä olen vain kotona. Mutta nyt minutkin halutaan mukaan. Sinne on tulossa kaksi tyttöä minun lisäkseni. Ollaan siellä sitten neljästään. Kuulemma voidaan myös piirtää. Sitten me syödään ja pelataan pelejä. Tytöt haluaa myös nähdä mun sarjakuva-kyhäelmät. Sovittiin se perjantaiksi. Jäätäisiin kaikki yöksi. Odotan perjantaita jo kovasti.

Tiistai 6.10.

Tänään oli taas terapia päivä. Terapiassa ei ollut mitään ihmeellistä. Juteltiin ja mietittiin mm. minun siirtämistäni joulun jälkeen aikuispsykiatrisen puolelle. Vähän jännittää se. Uusi ihminen terapeutiksi. Mitäköhän siitäkin tulee. Toivotaan parasta.

Tänään on ollut hyvä päivä. Ei ole tullut mitään.